Termeni și Condiții

Casa Verde reprezentată de Î.I .Ludmila Buzilă este un magazin on-line care prestează servicii turistice și anume hotel, restaurant, tururi și experiențe. 

Securitatea datelor cu caracter personal

Compania Î.I .Ludmila Buzilă colectează, prelucrează și utilizează datele cu caracter personal a clienților. Aceste date vor fi colectate pe baza consimțământului clientul și se vor baza pe cerințele legale de furnizare a serviciilor solicitate. Compania Î.I .Ludmila Buzilă prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile legislației și în conformitate cu Politica de confidențialitate. Aceste date aferente Operațiunii de plată va include însă nu se va limita la:

 • Adresa IP a clientului;
 • Numele clientului;
 • Prenumele clientului;
 • Telefonul clientului;
 • Adresa email client;
 • Valuta tranzacției;

Serviciul suport

Î.I .Ludmila Buzilă oferă clienților săi Serviciul suport la numărul de telefon +373 69 282 310.  Zilele de lucru a Serviciului suport luni-sâmbătă, orele de lucru 09.00 – 21.00.

Serviciul suport oferă consultarea clienţilor cu privire la serviciile oferite de Magazinul electronic, modalităţile de plată, de livrare şi revocare a Operațiunii de plată/ Tranzacțiilor practicate. Serviciul suport  este obligat să primească de la Cumpărători reclamaţii, să asigure informarea acestora cu privire la statutul procesului de investigaţie a reclamaţiilor, şi, după caz, să asigure investigarea reclamațiilor.

Cum cumpărăm? Tehnologia efectuării cumpărăturii

Pe pagina produsului/serviciului dorit, selectați cantitatea și tipul produsului. Click pe butonul ‘ADAUGĂ ÎN COȘ’, disponibil sub imaginile produselor. Produsul este acum disponibil în ‘COȘUL DE CUMPĂRĂTURI’. Acesta este accesibil din coltul dreapta al paginii. Treceți cu mouse-ul peste link, sau click, pentru a descoperi ‘COȘUL DE CUMPĂRĂTURI’. Editează sau continuă cu rezervarea serviciilor prin click pe butonul ‘MAI DEPARTE’.

Introduceţi datele de contact și datele pentru rezervarea produsului/serviciului:

 • Adresa poștei electronice a Cumpărătorului;
 • Numărul de telefon al Cumpărătorului;

După care este necesară selectarea metodei de plată. Click pe ‘MAI DEPARTE’ pentru a continua pe platforma de plată securizată.

Cum plătim? Tehnologia efectuării tranzacției de plată

Înaintea purcederii la perfectarea Operațiunii de plată, toți parametrii și condițiile de bază ale Vânzării direcționate spre achitare să fie pusă la dispoziția Cumpărătorului:

 • denumirea produsului/ serviciului;
 • prețul și cantitatea fiecărui produs / serviciu din cadrul Tranzacției;
 • data pentru prestarea produselor/ serviciilor rezervate online;
 • valoarea totală a comenzii, egală cu suma Operațiunii de plată care va fi inițiată de Comerciant pentru achitarea Vânzării date;

Prin folosirea sistemului de rezervare, Cumpărătorul confirmă că a citit și este de acord cu Termeni și Condițiile comerciale – anterior inițierii Tranzacției de plată. Plata se poate efectua prin intermediul instrumentelor de plată oferite de „Paynet Service” SRL. Produsele/Serviciile rezervate online trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va prestarea serviciului/produsului.

După efectuarea rezervării, Cumpărătorul va primi o confirmare cu numărul atribuit rezervării sale la adresa de e-mail pe care a indicat-o. Site-ul www.pensiuneorheivechi.com este securizat, Î.I .Ludmila Buzilă nu păstrează datele dvs. personale, a contului sau a cardului folosite în efectuarea unei tranzacții online.

Prestarea serviciilor și Politica de anulare

Rezervările efectuate online sunt un contract civil obligatoriu între Cumpărător și Î.I .Ludmila Buzilă, care intră în vigoare atunci când rezervarea a fost confirmată printr-un email și plata integrală a fost efectuată cu succes. În cazuri speciale sau în situații neprevăzute, dacă Î.I .Ludmila Buzilă nu poate furniza serviciul/produsul, atunci Cumpărătorului i se va oferi o opțiune alternativă sau rambursarea integrală a sumei pe card.

Politica de anulare

După introducerea de către Cumpărător a datelor plății, confirmarea și autorizarea efectuării acesteia, nu va fi posibilă efectuarea modificărilor, revocarea plății și returul mijloacelor financiare aferente acestei plăți.

Dacă Cumpărătorul anulează rezervarea cu 7 sau mai multe zile înainte de data de prestare a serviciului/ produsului, suma completă va fi rambursată pe cardul clientului.

Magazinul electronic www.pensiuneorheivechi.com îți rezervă dreptul de a anula rezervarea în cazul oricăror probleme tehnice. În acest caz, suma integrală achitată de Cumpărător va fi returnată pe card.

Raporturile comerciale dintre beneficiar și Î.I .Ludmila Buzilă sunt reglementate oficial de organele privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță. 

Politica de confidențialitate

Confidenţialitatea datelor clienţilor este foarte importantă pentru noi. Î.I .Ludmila Buzilă își respectă și protejează clienţii. Modul de utilizare a informaţiilor puse la dispoziţie de către clienţi este prezentat în continuare. Informația clienților se păstrează într-o rețea securizată și este disponibilă numai pentru un grup limitat de persoane, care dispune drepturi speciale de acces la astfel de sisteme. Acestea păstrează confidenţialitatea informației.

Dacă se fac actualizări ale politicii de confidenţialitate, acestea vor fi publicate pe această pagină. Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidenţialitate, în orice moment.

Dispoziții finale și judiciare

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă. La apariția unor conflicte în timpul cumpărării, achitării sau livrării produselor procurate de la compania Î.I .Ludmila Buzilă și care nu sunt reglementate printr-un punct al acestui act, vor fi soluționate pe cale amiabilă, în decurs de 30 zile lucrătoare din momentul înștiințării în formă scrisă a problemei.

În cazul în care conflictul nu poate fi soluționat pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din Republica Moldova. Fiind de acord cu acești termeni și condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.